Наш завод сам переробляє на пюре яблука, сливи, персики, абрикоси і моркву, які використовуються для виробництва нектарів.
Основною перевагою нектарів є зміст не менше 50% фруктової частини і відсутність консервантів та штучних ароматизаторів, а Томатний сік прямого віджиму, складається на 99% з томатного соку і 1% солі, тобто повністю «як вдома» - віджали сік, посолити, закатали.
Основною перевагою нектарів є зміст не менше 50% фруктової частини і відсутність консервантів та штучних ароматизаторів, а Томатний сік прямого віджиму, складається на 99% з томатного соку і 1% солі, тобто повністю «як вдома» - віджали сік, посолити, закатали.
Сiк томатний з сіллю прямого віджиму
Склад:
- томати свіжі
- сіль кухонна
Енергетична цінність (калорійність) 100 г продукту: 80 кДж/ 19 ккал.
Об `єм: 3 л
Термін придатності: 3 роки
Виноградно-яблучний нектар
Склад:
- сік натуральний концентрований виноградний
- сік натуральний концентрований яблучний
- цукровий сироп (підготовлена питна вода, цукор білий)
- регулятор кислотності - кислота лимонна
Енергетична цінність (калорійність) 100 г продукту:184 кДж/ 44 ккал.
Об `єм: 3 л
Термін придатності: 2 роки
Яблучний нектар з м'якоттю
Склад:
- пюре яблучне асептичне
- натуральний концентрований яблучний сік
- цукровий сироп (підготовлена питна вода, цукор білий)
- регулятор кислотності - кислота лимонна
Енергетична цінність (калорійність) 100 г продукту:184 кДж/ 44 ккал.
Об `єм: 3 л
Термін придатності: 2 роки
Моркяно-яблучний нектар з м'якоттю
Склад:
- пюре морквяне асептичне
- пюре яблучне асептичне
- натуральний концентрований яблучний сік
- цукровий сироп (підготовлена питна вода, цукор білий)
- регулятор кислотності - кислота лимонна.
Енергетична цінність (калорійність) 100 г продукту:167 кДж/ 40 ккал.
Об `єм: 3 л
Термін придатності: 2 роки
Персиковий нектар з м'якоттю
Склад:
- пюре персикове асептичне
- цукровий сироп (підготовлена питна вода, цукор білий)
- регулятор кислотності - кислота лимонна
Енергетична цінність (калорійність) 100 г продукту:184 кДж/ 44 ккал.
Об `єм: 3 л
Термін придатності: 2 роки
Абрикосовий нектар з м'якоттю
Склад:
- пюре абрикосове асептичне
- цукровий сироп (підготовлена питна вода, цукор білий)
- регулятор кислотності - кислота лимонна
Енергетична цінність (калорійність) 100 г продукту:184 кДж/ 44 ккал.
Об `єм: 3 л
Термін придатності: 2 роки
Сливовий нектар з м'якоттю
Склад:
- пюре сливове асептичне
- цукровий сироп (підготовлена питна вода, цукор білий)
- регулятор кислотності - кислота лимонна
Енергетична цінність (калорійність) 100 г продукту:192 кДж/ 46 ккал.
Об `єм: 3 л
Термін придатності: 2 роки
Вишневий нектар освітлений
Склад:
- сік вишневий концентрований
- цукровий сироп (підготовлена питна вода, цукор білий)
- регулятор кислотності - кислота лимонна
Енергетична цінність (калорійність) 100 г продукту:192 кДж/ 46 ккал.
Об `єм: 3 л
Термін придатності: 2 роки