Батьківщиною кетчупів, правда, не в їх нинішньому вигляді прийнято вважати Китай. У далекі середні століття десь в середині XVII століття приправа у вигляді суміші з різних овочів і спецій була завезена в Англію і відразу ж знайшла своїх шанувальників, яку стали називати «catchup», що в перекладі означає кетчуп. Однак кетчуп в звичному для нас вигляді зварений на основі томатів з'явився значно пізніше через два століття.
Кетчуп «Томатний»
Склад:
- вода питна
- паста томатна
- цукор білий
- сіль кухонна
- загусники (крохмаль картопляний, крохмаль модифікований кукурудзяний)
- регулятор кислотності - кислота оцтова
- стабілізатори (камедь гуарова Е412, камедь ксантанова Е415)
- консерванти (бензоат натрію Е211, сорбат калію Е202)
- перець духмяний і перець чорний мелений
- каррі
- гвоздика мелена
- мускатний горіх
- ідентичний натуральному ароматизатор томата
Харчова цінність 100 г продукту містить: білки – 1,0 г, жири – 0 г, насичені жири – 0 г, вуглеводи – 17,0 г, з них цукрів – 13,6 г, сіль – 2,3 р.
Енергетична цінність (калорійність) 100 г продукту: 306 кДж / 72 ккал
Термін придатності: 9 місяців
Умови зберігання: зберігати при температурі від 0 °С до 25 °С та відносній вологості повітря не більше 75 %.
Упаковка: дой-пак
Вага Нетто дой-паку: 300 г
Кількість штук на 1 європіддоні (1200х800): 1620 дой-паків у 54 гофрокоробах (1 г/короб - 30 дой-паків)
Вага Брутто 1 європіддону: 549,77 кг
Вага Нетто 1 європіддону: 526,77 кг
Кетчуп томатний «До шашлику»
Склад:
- вода питна
- паста томатна
- цукор білий
- сіль кухонна
- загусники (крохмаль картопляний, крохмаль модифікований кукурудзяний)
- регулятор кислотності - кислота оцтова
- стабілізатори (камедь гуарова Е412, камедь ксантанова Е415)
- цибуля сушена
- базилік сушений
- коріандр
- консерванти (бензоат натрію Е211, сорбат калію Е202)
- часник сушений
- перець духмяний мелений
- перець червоний і перець чорний мелені
- мускатний горіх
Харчова цінність 100 г продукту містить: білки – 1,0 г, жири – 0 г, насичені жири – 0 г, вуглеводи – 17,0 г, з них цукрів – 13,6 г, сіль – 2,3 р.
Енергетична цінність (калорійність) 100 г продукту: 306 кДж / 72 ккал
Термін придатності: 9 місяців
Умови зберігання: зберігати при температурі від 0 °С до 25 °С та відносній вологості повітря не більше 75 %.
Упаковка: дой-пак
Вага Нетто дой-паку: 300 г
Кількість штук на 1 європіддоні (1200х800): 1620 дой-паків у 54 гофрокоробах (1 г/короб - 30 дой-паків)
Вага Брутто 1 європіддону: 549,77 кг
Вага Нетто 1 європіддону: 526,77 кг