У лінійці продукції, що випускається «Одеського консервного заводу» кетчупи і соуси займають окреме місце. За рахунок якості даної продукції кетчупи під ТМ «Господарочка» легко знайшли свого покупця. Розроблена нашою лабораторією рецептура дозволяє максимально зберегти смакові якості і корисні речовини. Нам як виробнику часто задають питання: в чому ж відмінність кетчуп від Соусів? На просторах інтернету ведуться суперечки. Все дуже просто: Кетчупи це вид Соусів, які використовуються в основному до м'ясних страв і продуктів, і готуються на основі томатної пасти плюс спеції. З цієї причини вони, як правило, червоного кольору. А ось у Соусів більше можливості до застосування: не тільки використання в якості приправи до гарніру або салату, що надає страві особливого смаку, але також може служити регулятором калорійності страви.

Кетчупи

Докладніше