"ОДЕСЬКИЙ КОНСЕРВНИЙ ЗАВОД" давно займається заморожуванням овочів для потреб власного виробництва, а з недавнього часу зайнявся і їх реалізацією для інших виробників. Спочатку це були лише Кукурудза та Горошок, а тепер асортимент поступово розширюється. Ця продукція активно продається як на внутрішньому ринку, а й у країни зарубіжжя. При виробництві заморожених овочів застосовується так званий метод шокової або штучної заморозки IQF (англ. Individual Quik Frozen), що дозволяє максимально зберегти як зовнішній вигляд заморожених продуктів, так і всі корисні властивості (речовини) аналогічно до свіжих продуктів.
Зовнішній вигляд овочів у замороженому стані:
Овочі стиглі, чисті, без пошкоджень сільськогосподарськими шкідниками, без механічних пошкоджень.
Колір заморожених овочів однорідний, властивий цьому виду свіжих овочів.
Баклажани, кабачки, перець солодкий, морква, цибуля ріпчаста нарізані кубиками 10×10×10 мм.
Квасоля стручкова нарізана шматочками завдовжки 20-30 мм.
Зовнішній вигляд овочів у розмороженому стані:
Смак та запах – властивий виду даних овочів, без стороннього смаку та запаху. Горошок зелений, квасоля стручкова - з легким крохмалистим присмаком. Консистенція злегка м'якувата, близька до консистенції свіжих овочів. Колір однорідний, властивий цьому виду овочів.
Зовнішній вигляд овочів у замороженому стані:
Овочі стиглі, чисті, без пошкоджень сільськогосподарськими шкідниками, без механічних пошкоджень.
Колір заморожених овочів однорідний, властивий цьому виду свіжих овочів.
Баклажани, кабачки, перець солодкий, морква, цибуля ріпчаста нарізані кубиками 10×10×10 мм.
Квасоля стручкова нарізана шматочками завдовжки 20-30 мм.
Зовнішній вигляд овочів у розмороженому стані:
Смак та запах – властивий виду даних овочів, без стороннього смаку та запаху. Горошок зелений, квасоля стручкова - з легким крохмалистим присмаком. Консистенція злегка м'якувата, близька до консистенції свіжих овочів. Колір однорідний, властивий цьому виду овочів.