У виробництві використовується в основному охолоджену сировину, що найкращим чином позначається на якості продукції, що випускається, і заморожене. Власна лабораторія, дозволяє строго контролювати якість, як сировини, так і продукції, що випускається. Не так давно освоєно виробництво шпротної групи, де застосовується натуральне копчення.
Кілька чорноморська нерозібрана у томатному соусі
Склад:
- риба (кілька чи тюлька)
- томатний соус
- вода питна
- томатна паста
- борошно пшеничне
- цукор
- сіль кухонна
- олія соняшникова рафінована
- цибуля ріпчаста обсмажена
- регулятор кислотності - кислота оцтова
- перець духмяний і чорний мелений
- коріандр мелений
- гвоздика мелена
- лавровий лист
Енергетична цінність (калорійність) 100 г продукту: 469 кДж /112 ккал
Термін придатності: 2 роки
Упаковка: бляшана банка
Вага Нетто з/б: 240 г
Кількість штук на 1 європіддоні (1200х800): 2304 ж/б у 96 гофрокоробах (1 г/короб - 24 ж/б)
Вага Брутто 1 європіддону: 718,23 кг
Вага Нетто 1 європіддону: 695,23 кг
Сніданок туриста
Склад:
- риба (кілька) не менше 27%
- квасоля не менше 28%
- томатний соус
- вода питна
- томатная паста
- борошно пшеничне
- цукор
- сіль кухонна
- олія соняшникова рафінована
- цибуля ріпчаста обсмажена
- регулятор кислотності - кислота оцтова
- перець духмяний і чорний мелений
- коріандр мелений
- гвоздика мелена
- лавровий лист
Енергетична цінність (калорійність) 100 г продукту: 469 кДж /112 ккал <
Термін придатності: 2 роки
Упаковка: бляшана банка
Вага Нетто з/б: 240 г
Кількість штук на 1 європіддоні (1200х800): 2304 ж/б у 96 гофрокоробах (1 г/короб - 24 ж/б)
Вага Брутто 1 європіддону: 718,23 кг
Вага Нетто 1 європіддону: 695,23 кг
Сардини натуральні з додаванням олії
Склад:
- риба (сардина або сардінелла) незгірш від 60%
- олія соняшникова рафінована (не менше 3%)
- сіль кухонна
- перець духмяний горошок
- лавровий лист
Енергетична цінність (калорійність) 100 г продукту: 645 кДж /154 ккал
Термін придатності: 2 роки
Умови зберігання: зберігати при температурі від 0 °С до 25 °С та відносній вологості повітря не більше 75 %.
Упаковка: бляшана банка
Вага Нетто з/б: 240 г
Кількість штук на 1 європіддоні (1200х800): 2304 ж/б у 96 гофрокоробах (1 г/короб - 24 ж/б)
Вага Брутто 1 європіддону: 718,23 кг
Вага Нетто 1 європіддону: 695,23 кг
Шпроти в олії
Склад:
- риба копчена (кілька балтійська або салака)
- олія соняшникова рафінована
- сіль кухонна
Енергетична цінність (калорійність) 100 г продукту: 1299 кДж / 310 ккал
Термін придатності: 3 роки
Умови зберігання: зберігати при температурі від 0 °С до 25 °С та відносній вологості повітря не більше 75 %.
Упаковка: бляшана банка
Вага Нетто з/б: 150 г
Кількість штук на 1 європіддоні (1200х800): 3456 ж/б у 96 гофрокоробах (1 г/короб - 36 ж/б)
Вага Брутто 1 європіддону: 719,00 кг
Вага Нетто 1 європіддону: 696,00 кг