У виробництві використовується в основному охолоджену сировину, що найкращим чином позначається на якості продукції, що випускається, і заморожене. Власна лабораторія, дозволяє строго контролювати якість, як сировини, так і продукції, що випускається. Не так давно освоєно виробництво шпротної групи, де застосовується натуральне копчення.

Кілька чорноморська нерозібрана у томатному соусі

Склад:

  • риба (кілька чи тюлька)
  • томатний соус
    • вода питна
    • томатна паста
    • борошно пшеничне
    • цукор
    • сіль кухонна
    • олія соняшникова рафінована
    • цибуля ріпчаста обсмажена
    • регулятор кислотності - кислота оцтова
    • перець духмяний і чорний мелений
    • коріандр мелений
    • гвоздика мелена
    • лавровий лист
Харчова цінність 100 г продукту містить: білків - 10,0 г жирів - 4,5 г. вуглеводів - 8,0 м
Енергетична цінність (калорійність) 100 г продукту: 469 кДж /112 ккал
Термін придатності: 2 роки

Упаковка: бляшана банка
Вага Нетто з/б: 240 г
Кількість штук на 1 європіддоні (1200х800): 2304 ж/б у 96 гофрокоробах (1 г/короб - 24 ж/б)
Вага Брутто 1 європіддону: 718,23 кг
Вага Нетто 1 європіддону: 695,23 кг

Сніданок туриста

Склад:

  • риба (кілька) не менше 27%
  • квасоля не менше 28%
  • томатний соус
    • вода питна
    • томатная паста
    • борошно пшеничне
    • цукор
    • сіль кухонна
    • олія соняшникова рафінована
    • цибуля ріпчаста обсмажена
    • регулятор кислотності - кислота оцтова
    • перець духмяний і чорний мелений
    • коріандр мелений
    • гвоздика мелена
    • лавровий лист
Харчова цінність 100 г продукту містить: білків 8,5 м жирів- 2,5 м вуглеводів-13,0 г.
Енергетична цінність (калорійність) 100 г продукту: 469 кДж /112 ккал <
Термін придатності: 2 роки

Упаковка: бляшана банка
Вага Нетто з/б: 240 г
Кількість штук на 1 європіддоні (1200х800): 2304 ж/б у 96 гофрокоробах (1 г/короб - 24 ж/б)
Вага Брутто 1 європіддону: 718,23 кг
Вага Нетто 1 європіддону: 695,23 кг

Сардини натуральні з додаванням олії

Склад:

  • риба (сардина або сардінелла) незгірш від 60%
  • олія соняшникова рафінована (не менше 3%)
  • сіль кухонна
  • перець духмяний горошок
  • лавровий лист
Харчова цінність 100 г продукту містить: білків - 16,0 г. жирів - 10,0 г.
Енергетична цінність (калорійність) 100 г продукту: 645 кДж /154 ккал
Термін придатності: 2 роки

Умови зберігання: зберігати при температурі від 0 °С до 25 °С та відносній вологості повітря не більше 75 %.
Упаковка: бляшана банка
Вага Нетто з/б: 240 г
Кількість штук на 1 європіддоні (1200х800): 2304 ж/б у 96 гофрокоробах (1 г/короб - 24 ж/б)
Вага Брутто 1 європіддону: 718,23 кг
Вага Нетто 1 європіддону: 695,23 кг

Шпроти в олії

Склад:

  • риба копчена (кілька балтійська або салака)
  • олія соняшникова рафінована
  • сіль кухонна
Харчова цінність 100 г продукту містить:білків - 16,8 г. жирів - 27,0 г.
Енергетична цінність (калорійність) 100 г продукту: 1299 кДж / 310 ккал
Термін придатності: 3 роки
Умови зберігання: зберігати при температурі від 0 °С до 25 °С та відносній вологості повітря не більше 75 %.
Упаковка: бляшана банка
Вага Нетто з/б: 150 г
Кількість штук на 1 європіддоні (1200х800): 3456 ж/б у 96 гофрокоробах (1 г/короб - 36 ж/б)
Вага Брутто 1 європіддону: 719,00 кг
Вага Нетто 1 європіддону: 696,00 кг